با 8 چالش بزرگ در دوران پیری آشنا شوید

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

سرعت ورود به دوران پیری  Challenges Of Aging  در تعداد زیادی از مردم در سرتاسر جهان و رشد نوآوری در فناوری هر دو با سرعتی بی سابقه در حال پیشرفت کردن هستند .

تلاقی این دو روند کلان جهانی نیاز و فرصت قابل توجهی را برای محصولات و خدمات جدید ایجاد می کند تا تجربه افراد از پیری را با کمک فناوری های جدید  تغییر دهد.

  1. مشارکت و داشتن هدف:

سن گرایی و هنجارهای اجتماعی منسوخ باعث شده است که افراد مسن در اجتماعات روستایی و شهری منزوی و به حاشیه رانده شوند. کمک به افراد مسن برای برقراری ارتباط و معاشرت معنادار برای سلامت آنها و سلامت جوامع ما بسیار مهم است.

راههای جدید و خلاقانه ای لازم است تا نه تنها از عقل و تجربه سالمندن استفاده شود بلکه فرصتی برای یادگیری مادام العمر و مشارکت معنادار در طول عمر برای افراد فراهم شود.

امنیت مالی در دوران پیری
امروزه مردم عمر طولانی تری دارند و مدلهای سنتی کار و بازنشستگی با وضعیت جدید هماهنگ نشده است .

  1. امنیت مالی:

امروزه مردم عمر طولانی تری دارند و مدلهای سنتی کار و بازنشستگی با وضعیت جدید هماهنگ نشده است . داشتن تأمین مالی در تمام طول عمر مستلزم مدلهای جدید ، ابزارهای جدید و هنجارهای جدید است.

فرصتهای جدید برای مشاغل سالمندی ، مدلهای جدید برای برنامه ریزی و تامین مالی مراقبت و راههای بهتر برای جلوگیری از کلاهبرداری از سالمندان مورد نیاز است.

  1. تحرک و جابه جایی:

اشیاء روزمره ، خانه ها و اجتماعاتی که در ابتدا با در نظر گرفتن دوران سالمندی طراحی نشده اند ، اغلب مانع حرکت ، ایمنی ، استقلال و معاشرت این افراد می شوند.

حفظ ایمنی و تحرک اولویت اصلی افراد مسن است. نیاز به محصولات ، برنامه ها و خدماتی است که افراد را قادر می سازد تا با افزایش سن ، ایمنی ، قدرت ، تعادل ، تناسب اندام ، استقلال و تحرک خود را به حداکثر برسانند.

  1. زندگی روزانه و شیوه زندگی:

اکثریت افراد مسن ترجیح می دهند که در خانه خود به صورت مستقل زندگی کنند  ، با این حال یک سوم افراد بالای 65 سال حداقل در یک فعالیت روزانه (مانند غذا خوردن ، حمام ، لباس پوشیدن) به کمک نیاز دارند.

گذراندن سالمندی در محل زندگی اصطلاحی است که برای توصیف فردی است که در محل مورد نظر خود زندگی می کند و تا زمانی که بتواند در آن محل زندگی مستقلانه ای داشته باشد ، در همان محل می ماند

برای این دسته از افراد محصولات و خدماتی مورد نیاز است تا نه تنها از فعالیتهای اساسی روزانه افراد سالمند حمایت کند ، بلکه از توانایی آنها برای رشد ، تعقیب علاقه ها و مشارکت در شیوه های زندگی انتخاب شده نیز حمایت می کند.

  1. مراقبت:

مراقبت از افراد مسن توسط مراقبان غیر رسمی (بدون حقوق) و رسمی (با دستمزد) ارائه می شود. هر دو گروه به طور فزاینده ای از افرادی که سطح هوشیاری متفاوت و شرایط پیچیده تری دارند مراقبت می کنند.

مراقبان خانواده – که غالباً وظایف خانوادگی و شغلی خود را نیز بر عهده دارند  و دور از گیرنده مراقبت زندگی می کنند – به حمایت ، آموزش ، منابع و ابزار بهتری برای کمک به آنها در مراقبت از سالمندان و همچنین خود نیاز دارند.

از نظر حرفه ای ، کمبود پرستار سالمند و نگرانی های کیفیتی در زمینه مراقبت از سالمند بسیار زیاد است ، بنابراین راه حل های جدیدی برای کمک به جذب ، آموزش ، توسعه و استفاده از سرمایه های کمیاب انسانی مورد نیاز است.

  1. هماهنگی مراقبت:

مراقبت های بهداشتی می تواند برای افراد سالمند پیچیده  و گیج کننده باشد مخصوصا در شرایطی که دو سوم این افراد حداقل دو بیماری مزمن دارند.

با توجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق هزینه های مراقبت های بهداشتی برای سالمندان با بیماری های مزمن از طریق خانواده های آنها تامین می گردد لازم است  ارائه دهندگان بیمه های درمانی در این مورد تمهیداتی بیندیشند تا خدمات مراقبت از سالمند تحت پوشش بیمه های درمانی قرار گیرد .

همچنین خانواده ها و پرستاران سالمند برای ارائه  مراقبت با کیفیت ، همکاری بالینی ، مدیریت دارو ، مدیریت سلامت  و ارائه مراقبت از راه دور به ابزارها و مدلهای مراقبتی جدیدی نیاز دارند.

  1. سلامت مغز:

بیماری آلزایمر ششمین علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است و پیش بینی می شود که تا سال 2050 مبلغ 1.1 تریلیون دلار هزینه داشته باشد.

شیوع بیماری آلزایمر در افراد بالای 85 سال 33 درصد است که سریع ترین رشد را در بین جمعیت سالمند دارد.

در حالی که هنوز هیچ درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد ، اما ابزارها و خدمات بهتری برای افزایش آگاهی ، توسعه ابزارهایی برای پیش بینی و تشخیص زودهنگام ، بهینه سازی آمادگی شناختی ، کاهش افت شناختی و حمایت از مراقبین مورد نیاز است.

پیشنهاد مقاله: مدیریت دیابت در سالمندان از چه روش هایی امکان پذیر است

  1. پایان زندگی:

مرگ اجتناب ناپذیر است ، اما به نظر نمی رسد صحبت کردن و آماده شدن  برای روبرویی با آن آسان باشد . در نتیجه ، 25 درصد از بودجه درمانی صرف بیماری های آخرین سال زندگی می شود و بسیاری از مردم هنوز در جایی یا آنطور که می خواهند نمی میرند.

بسیاری از سالمندان به راهنمایی برای انتخاب گزینه های پایان عمر نیاز دارند. ( در دین اسلام گزینه پایان زندگی به صورت اختیاری پذیرفته شده نمی باشد )

داشتن هدف در دوران پیری
بسیاری از سالمندان به راهنمایی برای انتخاب گزینه های پایان عمر نیاز دارند.

مرکز پرستاری زندگی برتر اکسین  با داشتن مجوز رسمی از وزارت بهداشت و سال ها تجربه در امر ارائه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل آمادگی دارد با کادری مجرب و متخصص به صورت شبانه روزی در خدمت همشهریان گرامی باشد.

کادر مجرب این مرکز در قالب پرستار سالمند ، پرستار بیمار و پرستار کودک همواره با در نظر گرفتن آخرین استانداردهای خدمات مراقبتی و پرستاری به ارائه خدمت پرداخته و آسایش و امنیت عزیزان شما را اولویت اصلی خویش قرار داده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر تنها کافی است که با کارشناسان این مرکز تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

موسسه پرستاری زندگی برتر

درخواست پرستار

0 0 رای ها
امتیاز خود را ثبت کنید
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درخواست فوری پرستار و مشاوره رایگان