علل بدرفتاری کودکان در مدرسه | 7 فعالیت بدرفتاری در مدرسه

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

در نوشته پیش رو در مورد علل بدرفتاری کودکان در مدرسه توضیحاتی خواهیم داد. یکی از مقاطع مهم زندگی افراد که می تواند پایه گذار زندگی و آینده آنها باشد مدرسه می باشد و کودکان همچون مواد خامی هستند که در مدارس تربیت و شکل می گیرند.

چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ اجتماعی می توان به جرأت گفت که پایه های آن در دوران مدرسه می باشد. اما کودکان بایستی آمادگی حضور در یک جامعه کوچک و بزرگتر از خانواده را داشته باشند. به همین جهت بایستی در مدرسه  به گونه ای با کودک برخورد کرد که علاقه مند به حضور در آن باشد. اما در خیلی موارد کودکان در مدرسه به بد رفتاری روی می آورند.

چه اعمالی از طرف کودکان در مدرسه بدرفتاری محسوب می شود؟

وجود مشکلات رفتاری و بدرفتاری با کودک در مدرسه می تواند مسیر رشد اجتماعی و روانی کودک را تغییر و حتی در بزرگسالی باعث اختلال در زندگی و آینده کودک شود. بداخلاقی کودک در مدرسه باید با هماهنگی والدین کودک و مسئولین مدرسه رهگیری و حل شود.

در چنین شرایطی والدین در صورت تماس از طرف مدرسه نسبت به بدخلقی و بد رفتاری کودک دچار دلهره و استرس نشده و با آسودگی خیال با مسئولین برای برطرف کردن این مشکل همکاری کنند. اما این اعمال را از طرف کودک در مدرسه می توان جزو بدر فتاری نامید.

  • کودک به حرف معلم گوش نمی دهد و باعث حواس پرتی دیگر دانش آموزان و همکلاسی ها می شود
  • داد و بیداد در کلاس و بیقراری در نشستن بر روی صندلی خود
  • راه افتادن در کلاس و دخالت در کار دیگر همکلاسی ها
  • عدم انجام تکالیف مدرسه و بی توجهی به حرف های معلم
  • تقلب در امتحانات
  • همراه داشتن تجهیزات الکترونیکی غیر مجاز در مدرسه و استفاده در هنگام تدریس
  • بی احترامی به معلمین و مسئولین مدرسه و ترک بدون اجازه مدرسه

در مورد بدرفتاری کودک در مدرسه می توان به موارد دیگری نیز اشاره نمود.

علل بدرفتاری کودکان در مدرسه

اکنون که در مورد بد رفتاری کودکان در مدرسه اطلاعاتی را بدست آوردیم در مورد علل این بدرفتاری ها که موضوع مقاله می باشد توضیح خواهیم داد.

ناتوانی والدین در یاد دادن چگونگی ارتباط با دیگران

در مورد روابط اجتماعی و برقراری رابطه والدین و پرستار کودک نقش مهمی را ایفا می کنند. در این مورد نمی توان مسئولین مدرسه را مقصر دانست.

والدین با آموزش مفاهیم اجتماعی به کودکان نسبت به تصحیح اشتباهات شان کمک کنند. فرزندشان را نسبت به حضور در مدرسه و جامعه و نحوه برخورد با دیگران راهنمایی کنند. با آموزش صحیح باعث سردرگمی فرزندتان نشوید.

اطلاع نداشتن از قوانین، علل بدرفتاری کودکان در مدرسه

کودکان در بدو ورود به مدرسه اطلاعی از قوانین مدرسه نداشته و امکان دارد تا یادگیری این مسایل با مشکلاتی مواجه  گردند. هر چند مسئولین هر روز صبح در مورد قوانین توضیح دهند. اما تا جا افتادن موضوع برای کودک ممکن است مشکلاتی بوجود آید.

اطلاع نداشتن از قوانین، علل بدرفتاری کودکان در مدرسه

برخورد تشویقی دیگر دانش آموزان در ارتباط با معلم

در برخی موارد ممکن است برخورد کودک با معلم باعث خنده و تشویق دیگر دانش آموزان گردد. همین امر موجب گردد این رفتار ناشایست ادامه یابد.

الگو قرار دادن دانش آموزان دیگر

یکی دیگر از رفتارهای ناشایستی که ممکن است از سوی کودک در مدرسه رخ دهد تقلید از رفتار اشتباه دیگر دانش آموزان است. اگر کودک به این مسئله پی ببرد که رفتار ناشایست یک دانش آموز موجب جلب توجه معلم گردیده امکان انجام دادن آن عمل را دارد هرچند اشتباه باشد.

همراه نبردن و یا نداشتن برخی از لوازم مدرسه

اگر کودک در کلاس برخی لوازم مدرسه را فراموش کرده باشد و یا اصلا نداشته باشد ممکن است باعث اختلاف جهت بدست آوردن آنها با دوستان خود شود.

انجام ندادن تکالیف از علل بدرفتاری کودکان در مدرسه

یکی از مواردی که ممکن است کودک را به بدخلقی در مدرسه وادار کند عدم توانایی در انجام دادن تکالیف می باشد. موجب خواهد شد با بدرفتاری از انجام تکالیف شانه خالی کند.

اختلاف های کودکانه

در جمع بچه ها ممکن است برخی اختلافات بوجود بیاید که در مدرسه امری عادی می باشد. به همین دلیل نیز همین امر ممکن است باعث بدرفتاری و در برخی موارد موجب درگیری بین کودک با دوستان خود گردد.

در مورد علل بد رفتاری ها ممکن است برخی موارد دیگر مانند وجود برخی دانش آموزان شرور وجود داشته باشد که بهتر است والدین با همفکری و راهنمایی مسئولین مدرسه نسبت به حل آن اقدام کنند.

سخن آخر

در این نوشته ما به بررسی علل بدرفتاری کودکان در مدرسه پرداختیم. دلایل بسیاری وجود دارد که کودکان اقدام به این رفتار می کنند. با بررسی دلایل گفته شده در این نوشته می توان برای رفع مشکل اقدام نمود.

موسسه پرستاری زندگی برتر

درخواست پرستار

0 0 رای ها
امتیاز خود را ثبت کنید
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

درخواست فوری پرستار و مشاوره رایگان